Diensten

Wij buigen ons over de grafische vormgeving en copywriting, zorgen voor een optimale vindbaarheid van jouw site, stellen desgewenst een volledige webshop samen en helpen jou adverteren op Google.  We waken er ook over dat je website niet alleen responsief is, maar ook beantwoordt aan alle GDPR-vereisten.

Wij bieden met veel trots en toewijding een echt totaalpakket: van website ontwikkeling, webhosting, webshops, domeinnaam en e-mailhosting tot grafische vormgeving, lay-out én copywriting.

WEBDESIGN

Op maat van de klant en volgens budget werk ik een mooie site uit! Een website is veel meer dan alleen een visitekaartje voor je bedrijf. Bij een responsive website, zorgt je website voor nieuwe klanten! De website is leesbaar op alle toestellen.

Ben je opzoek naar een degelijke website, die ook vindbaar is via Google en leesbaar op alle toestellen?
Dan ben je bij ITSL – Digital Agency aan het juiste adres.  Al onze websites worden zorgvuldig beveiligd, zodat je met een gerust hart kan werken in wat jij graag doet.

Ik zorg ook voor uw webhosting en aanvraag van domeinnaam voor uw bedrijf. Wens je toch liever je website zelf te maken, kan u ook enkel terecht voor hosting en domein. In de hosting zijn SSL, 2 email adressen, database en backup van je website inbegrepen. U kan ook beroep doen op een degelijke opleiding om uw website zelf te maken.

U kan ook terecht bij itsl.be voor uw email hosting en aanvraag emailadressen voor uw zaak. Bij itsl.be krijgt u per domeinnaam 2 mailadressen en per mailadres 5 aliassen. Wenst u enkel gebruik te maken van onze email diensten, dat kan!

De Algemene verordening gegevensbescherming is een Europese verordening die de regels voor de verwerking van persoonsgegevens door particuliere bedrijven en overheidsinstanties in de hele Europese Unie standaardiseert. Ik zorg ervoor dat UW website volledig in regel is met de nieuwe GDPR normen!

Ook al denk je er misschien niet direct aan, maar een website moet je goed beveiligen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoekers. Website-beveiliging is op dit moment een hot item aan het worden, omdat de consequenties van een slecht beveiligde website zo groot kunnen zijn voor alle betrokkenen.

Prijslijst Webdesign

GRAFISCH ONTWERP

Wil je ook graag mooie visitekaartjes of ben je op zoek naar een logo dat perfect bij jouw onderneming past?  Ook hier komen we graag snel en efficiënt tegemoet aan jouw wensen: binnen de twee werkdagen leveren we logo’s en/of visitekaartjes af.

Logo
Visitekaartje
Cadeaubon of kaarten

Logo
Visitekaartje
Cadeaubon of kaarten
Flyer enkel

Logo
Visitekaartje
Cadeaubon of kaarten
Flyer of brochure

Logo
Visitekaartje
Cadeaubon
Flyers
Folder/brochure
Kaarten

Geboortekaartjes
Uitnodiging babyborrel
Kaartjes (doopcadeautjes)
Op maat gemaakte cadeautjes laten bedrukken

PRIJSLIJST GRAFISCH ONTWERP

SOCIALE MEDIA & MARKETING

Als bedrijf heb je heel veel mogelijkheden qua sociale media.  Welk platform schakel je het beste in voor jouw doelgroep.  Op basis van het social media plan help ik jouw bedrijf om te scoren op de favoriete socials. Nog geen bedrijfspagina aangemaakt, dan helpt ITSL – Digital Agency je graag op weg.
Adverteren moet niet altijd geld kosten, wij zorgen voor mooie aantrekkelijke advertenties die scoren.

Wens je toch graag te adverteren op Google, Facebook, instagram, … we bepalen graag samen met uw bedrijf het budget en de doelgroep.
Slimme advertenties zorgen voor een boost van jouw bedrijf en jouw merk!

Prijs op aanvraag

FOTOGRAFIE

Ben jij een gepassioneerde ondernemer? Doe je jouw vak met hart en ziel?
Wil je graag aan het grote publiek tonen wat je doet of wat je maakt? Maar je mist goede beelden voor je website of sociale media?

Ik maak professionele foto’s, die het verhaal vertellen van jou en jouw onderneming, zo toon jij jouw klant het hart van je onderneming.
Op die manier spreek je niet alleen de juiste klanten aan, ze gaan je ook vertrouwen, en dat zorgt op termijn weer voor meer omzet, leuk toch!

Prijslijst Bedrijfsfotografie

SEO COPYWRITING

Copywriting is meer dan zomaar woorden achter elkaar zetten en eindigen met leestekens. Het gaat om toveren met taal, vertellen met verhalen en inspireren met ideeën. Je wilt je doelgroep immers op een juiste manier bereiken. Of het nu gaat om webteksten, artikels, brochures, onepagers, wij zetten jouw teksten om naar hapklare, geoptimaliseerde content.

PRIJS OP AANVRAAG

VIRTUEEL ASSISTENT

Een virtueel assistent is een administratieve medewerker die op zeflstandige basis jou, als ondernemer, ondersteunt door tijdrovende taken uit handen te nemen zonder dat je iemand vast in dienst hoeft te nemen. En je hoeft niet eens plaats te voorzien in jouw bureau, want ik werk vanuit mijn thuiskantoor. Als dat niet handig is! Zo kan jij je richten op wat echt telt: jouw passie!

Prijs op aanvraag

NETSYNC

NetSync, da’s 3 vliegen in 1 klap: beheer je online reputatie door snel te reageren op recensies over jouw zaak, zorg voor correcte bedrijfsgegevens overal online én geef zoekresultaten in Google een boost door backlinking.

• Vergrendel je bedrijfsgegevens
• Controleer wat klanten over jouw zaak vertellen
• Wees blij met de feedback van je klanten
• Laat concurrenten achter je
• Boei je klanten met relevante content

Ik wens graag een gratis analyse

OMNI

Met OMNI stel je heel eenvoudig advertenties samen en verspreid je deze op Google, Bing, Facebook en Instagram.

• Wij doen het voor jou!
• Altijd een automatische en optimale spreiding van budget
• Combineer Zoekmachines en Sociale media
• Minimale investering
• Duidelijk rapportering met inzichten per platform

Ik wens graag meer info

OPLEIDING WORDPRESS

Maak je eigen website via de online opleidingen van ITSL.

Alle opleidingen worden online gegeven en zijn 1 op 1.

INSCHRIJVEN

OPLEIDING CANVA

Wil je graag meer weten over Canva en welke mogelijkheden er zijn.

Volg dan de online opleiding Canva.  Alle opleidingen worden online gegeven en 1 op 1.

INSCHRIJVEN

APPLE LEASE

Apple Lease maakt het jouw eenvoudig om over te stappen naar de nieuwste hardware voor je bedrijf.
Apple Lease is een leasemaatschappij voor bedrijven en scholen! Je bedrijf altijd up-to-date met de nieuwste hardware.
Door de samenwerking met Apple Lease kan u genieten van een lage maandsom.
Zo geniet je bedrijf van een aantrekkelijke restwaarde en betaald u minder dan bij directe aankoop van het toestel.

APPLE-LEASE

ONZE MISSIE!

Het is onze missie om jou deze last uit handen te nemen, zodat jij voluit kan gaan voor de verwezenlijking van je ondernemersdromen. We helpen ze met onze kennis en kunde grààg mee waarmaken! Ons team van experts staat met veel enthousiasme voor je klaar!
AFSPRAAK MAKEN