Team ITSL

Elke dag staan we met veel passie voor ons vak voor u en uw bedrijf klaar.  U kan op onze expertise rekenen. Voor elke project hebben we de juiste persoon in ons team.

Pieter Gregoire
Pieter GregoireBusiness Photographer
Mijn doel is jou te ondersteunen met het brengen van jouw verhaal zodat je onderneming on- en offline zichtbaar wordt met “Contentiteit”: echte, sterke én creatieve Content die precies aansluiten bij jouw Identiteit.
Sofie Schutters
Sofie SchuttersWebdesigner & Developer
Als zaakvoerder en developer ben ik je eerste aanspreekpunt in het bedrijf. Ik hecht veel belang aan heldere communicatie over de projecten en het team.
Dries Cox
Dries CoxIT specialists
Als IT-Medewerker help ik Sofie met het design en verbeteren van de websites. Je kan op technisch vlak ook altijd op mij rekenen.
Ilse De Smet
Ilse De SmetVirtual assistant
Ik bied je virtuele ondersteuning zodat jij je volledig kan focussen op je zaak. Slechts een paar uurtjes ondersteuning per maand of meerdere uren per week? Dat kan je allemaal zelf kiezen!
Ricardo Willekens
Ricardo WillekensGraphic & Brand designer
Als grafisch ontwerper zorg ik ervoor dat je logo, visitekaartje, flyer, … en/of je volledige huisstijl van je bedrijf er uit springt.
Caroline De Hulsters
Caroline De HulstersConscious Copywriter
In de lente van 2020 besloot Caroline solo te gaan als freelance copywriter.
Onder de naam Wasteless Words schrijft en ze online en offline content voor bedrijven met een duurzame insteek.
Je kan bij haar terecht voor onder andere webteksten, nieuwsbrieven, blogposts, social media berichten en persberichten.”
Dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring, kan jij steeds rekenen op teksten van topkwaliteit!
AFSPRAAK MAKEN