Team ITSL

Elke dag staan we met veel passie voor ons vak voor u en uw bedrijf klaar.  U kan op onze expertise rekenen. Voor elke project hebben we de juiste persoon in ons team.

Sofie Schutters
Sofie SchuttersWebdesigner & Developer
Als zaakvoerder en developer ben ik je eerste aanspreekpunt in het bedrijf. Al van in de kinderjaren heb ik een passie met IT. Al vroeg ging ik mijn specialiseren in websites bouwen en design ervan. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was om mijn eigen dromen waar te maken. In juni 2018 heb ik de stap gezet om als zelfstandige aan de slag te gaan.
Femke Vanhoutte
Femke VanhoutteSEO copywriter
Ik ben Femke Vanhoutte, begin veertig ergens, twee dochters, twee honden, één man. Leerkracht Nederlands/Engels, ‘taalgek’, spreek er vijf, allergisch voor Spaanse muggen en komkommer. Echt.

The Spotlight Agency richtte ik op omdat er veel vraag kwam vanuit ondernemers om meer zichtbaar te worden op Google. Je hebt een prachtige website gebouwd of laten maken en daar heb je echt veel tijd in gestoken. Je hebt ideeën bedacht en herdacht. Je zocht naar goed beeldmateriaal en leuke teksten om op je site te zetten. Na maanden voorbereiding druk je eindelijk op ‘publiceren’ en daar ga je!

Jessica Nagy
Jessica NagyAdministratie - Virtual Assistent
Als Virtual Assistant ben ik letterlijk een assistant op afstand en zorg ik ervoor dat ondernemers alle zorgen uit handen worden genomen. Dit door administratieve en technische taken over te nemen.
Ricardo Willekens
Ricardo WillekensGraphic & Brand designer
Als grafisch ontwerper zorg ik ervoor dat je logo, visitekaartje, flyer, … en/of je volledige huisstijl van je bedrijf er uit springt.
Pieter Gregoire
Pieter GregoireBusiness Photographer
Mijn doel is jou te ondersteunen met het brengen van jouw verhaal zodat je onderneming on- en offline zichtbaar wordt met “Contentiteit”: echte, sterke én creatieve Content die precies aansluiten bij jouw Identiteit.
Dries Cox
Dries CoxIT specialists
Als IT-Medewerker help ik Sofie met het design en verbeteren van de websites. Je kan op technisch vlak ook altijd op mij rekenen.
AFSPRAAK MAKEN